Skip to content

Tijdelijk personEel
GOED GEREGELD.
vanzelfsprekend.

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan vijftien jaar bemiddelen en begeleiden we arbeidskrachten uit onder andere Midden-, Oost- en Zuid-Europa op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit doen we dan ook op geheel eigen wijze!

Better than most.

The best of the rest.

Bel ons

0416 - 347 011

STUUR UW VACATURE DIRECT DOOR

VACATURE
AANMELDEN

U zoekt tijdelijk personeel, maar kunt wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de beste kandidaat? Vertel het ons via onderstaand formulier en wij nemen telefonisch contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken. T&S Flexwerk gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, conform ons privacy statement.

ONZE WERKWIJZE

U heeft een vaste contactpersoon bij T&S. Via geregelde bezoeken houdt uw contactpersoon oog voor uw capaciteitsuitdagingen. Met korte lijnen, duidelijke communicatie en een goede selectieprocedure garanderen we optimale beheersing van de kosten en een zichtbare verbetering van de productiviteit. 

1100

2600 VACATURES INGEVULD

Strategische afstemming met de klant vooraf, gespecialiseerde HRM-kennis vanuit de uitzendbranche, expertise in rekrutering, excellente uitvoering van planning, administratie en management en zeer uitgebreide evaluaties garanderen een solide basis voor een langdurige samenwerking tussen u en T&S.

0
Klanten
0
WERKNEMERS
0
NATIONALITEITEN
0
CV'S

SECTOREN