Skip to content

DE LEUKSTE BAAN.
VANZELFSPREKEND.

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan vijftien jaar bemiddelt en begeleiden we arbeidskrachten uit onder andere Midden-, Oost- en Zuid-Europa op de Nederlandse arbeidsmarkt. En dit doen we op geheel eigen wijze!

Better than most. 

The best of the rest.

Bel ons

0416 - 347 011

INSCHRIJVEN

Binnenkort beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan vandaag al in en wij gaan direct voor je aan de slag. Flexibel inzetbaar of juist langdurig geplaats worden? T&S Flexwerk biedt jou de mogelijkheid om via verschillende dienstverbanden te werken.

VACATURES

Het liefste meteen aan de slag? Solliciteer dan op een vacature die goed aansluit op wat je nu wilt en kunt. Bij het overzicht van onze vacatures kun je zoeken naar een baan die voldoet aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring.

JOUW IDEALE BAAN, WIJ GAAN ERVOOR!

SERVICES

Aan de slag gaan voor T&S betekent werken voor een organsatie die er ook voor jou is. We weten dan je vaak ver van thuis bent, dus we zetten alles in het werk om er voor jou hier een thuis van te maken. Op je werk komen, een prettig dak boven je hoofd, duidelijke afspraken over salaris: we zorgen ervoor. 

ONZE BRANCHES

T&S is werkzaam in vele branches, met altijd wel passend werk voor jou. Wil je weten waar je terecht kunt komen? Kijk dan eens bij het overzicht van onze werkgebieden. En laat ons weten waar jij graag terechtkomt! 

HIER KUN JIJ
AAN DE SLAG

KIJK SNEL!