Werknemers

Wat voor werk zoek je

Vind werk

Aan de slag

Jij zoekt werk, wij zorgen voor een geschikte baan. Wij vinden de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers. We hebben allerlei functies op verschillende niveaus voor je klaar staan en er is altijd iets dat bij jou past!

Wekelijkse salarisbetaling

Bij ons hoef je niet te wachten tot het einde van de maand. Wij betalen iedere week je salaris uit over de uren die je de week ervoor hebt gewerkt. Als je een Nederlandse bankrekening hebt, staat je salaris voor het weekend op je rekening.

Huisvesting

Het vinden van huisvesting in Nederland is een uitdaging. Daar helpen we je graag bij. Wij hebben eigen accommodaties in Tilburg, Waalwijk, Roosendaal, Dongen, Oss, Kaatsheuvel, Moerdijk, Ravels, Retie en Sprang-Capelle. Onze huisvesting is SNF-gecertificeerd. Dit betekent dat onze huisvesting van alle gemakken voorzien is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Vervoer

Heb je geen eigen vervoer? Geen probleem! Vervoer voor woon-werkverkeer regelen wij voor jou. Woon je dicht bij je werk, dan stellen we een fiets beschikbaar. Voor de langere afstanden hebben we bedrijfsauto's, waarin je samen met collega's naar het werk rijdt.

Snel aan het werk

Schrijf je in of stuur ons je CV. Onze recruiters nemen telefonisch contact met je op in de taal die jij beheerst. Wij spreken Nederlands, Engels, Pools, Spaans en Portugees. Als de kennismaking wederzijds positief is, plannen we een vervolggesprek bij ons op kantoor of via videobellen. We maken de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Als het nodig is voor de functie, doe we een referentiecheck op je werkgeschiedenis en nemen we kennistesten af. Als we een juiste match hebben dan zorgen wij ervoor dat je snel aan het werk kunt.

Wij doen er alles aan om je zo snel als mogelijk aan het werk te helpen!

Huisvesting

Onze huisvesting voldoet altijd aan de laatste eisen en is voorzien van alle gemakken. Je woonruimte is volledig ingericht, inclusief eetgerei en schoonmaakspullen. De prijs is inclusief gas, water, licht en WiFi. Er zijn coördinatoren in dienst, die de veiligheid en hygiëne waarborgen en al je vragen kunnen beantwoorden.

Vervoer

De bestuurders van onze bedrijfsauto's halen je thuis op. Hierdoor hoef je minder lang te wachten. Heb je een rijbewijs, dan kun je ook zelf chauffeur worden en met collega's naar het werk rijden, hiermee kun je kosten besparen. Als je dichtbij je werk woont, kun je van ons een fiets huren. Zo blijf je lekker in beweging!

  • The agency gives you the opportunity to grow if you make the effort and show that they can count on you

    • Oliwia
  • T&S Flexwerk offers good conditions in both working and accommodation

    • Lara

Veelgestelde vragen

Wat voor huisvesting bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende soorten accommodaties aan: kamers, studio’s of appartementen. Alle accommodaties zijn SNF-gecertificeerd. Dit garandeert dat de huisvesting van alle gemakken voorzien is en aan alle wettelijke eisen voldoet. We hebben huisvesting in onder andere Tilburg, Waalwijk, Roosendaal, Dongen, Oss, Kaatsheuvel en Moerdijk.

Wat voor werk bieden jullie aan?

Er is altijd iets dat bij jou past; wij vinden de perfecte match. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in verschillende branches. De meeste opdrachtgevers bevinden zich in de logistieke sector. Wij bieden voornamelijk banen aan als orderpicker, productiemedewerker, EPT-chauffeur, heftruckchauffeur, ompakmedewerker, all round parkmedewerker en schoonmaker.

Welke uurlonen bieden jullie aan?

Het bruto uurloon is afhankelijk van de CAO of de bedrijfsregeling van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Indien de opdrachtgever geen CAO heeft, is de opdrachtgever verplicht het minimumloon te betalen voor mensen van 21 jaar of ouder. Wil je weten wat de hoogte is van het wettelijk minimumloon neem dan contact met ons op.

Hoeveel uur per week wordt er werk gegarandeerd?

In principe kun je 40 uur per week werken. In samenwerking met onze opdrachtgevers streven wij er naar om minimaal 32 uur per week werk te aan bieden. Wil je meer werken dan is dit in overleg met ons en de opdrachtgever te bespreken.

Garanderen wij vervoer?

Ja, er is altijd vervoer voor je beschikbaar. Je kunt gebruik maken van ons fietsenplan of onze transportservice. Als je een rijbewijs B hebt, is het ook mogelijk om samen met collega’s in een van onze bedrijfsauto’s naar het werk te rijden.

Is het spreken van een bepaalde taal vereist?

Bij de meeste opdrachtgevers is het wel van belang dat je minimaal in het Engels kunt communiceren (spreken en lezen). Bij deze opdrachtgevers werken altijd meertalige coördinatoren of een meertalige leidinggevende.

Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

Wij betalen wekelijks je loon uit, tenzij iets anders is afgesproken. Wij leveren de gewerkte uren op donderdagochtend bij de bank aan. Bij een Nederlandse bankrekening, krijg je je salaris dezelfde dag gestort. Bij een buitenlandse bankrekening is dit een dag later.

Dus: start je in week 5 met werken, dan ontvang je bij een buitenlandse bankrekening in week 6 uiterlijk op vrijdag het salaris.

Je loonstrook wordt wekelijks of per vier weken per mail toegestuurd.

Onze opdrachtgevers