Opdrachtgevers

Wij gaan ervoor!

Op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers? Wij zorgen voor een flexibele oplossing door het inzetten van flexwerkers dat aan uw eisen voldoet. En we ontzorgen u o.a. op aspecten zoals werving & selectie, planning, verloning, verzuim, huisvesting en vervoer.

Flexibel en daadkrachtig

Op de juiste momenten bewegen wij met u mee om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We denken met u mee en kijken een stap vooruit. Met onze technologie, praktijkervaring en vakkennis zijn we op ieder vraagstuk voorbereid. Snel schakelen in onverwachte situaties, daar zijn wij sterk in!

Advies op maat

Wij kennen de wereld van uitzenden als geen ander. We zetten onze vakkennis in om een advies op maat te geven. Onze accountmanagers vertalen dit advies samen met onze recruiters naar de juiste match tussen uw vraag en onze flexwerkers. Onze planners, coördinatoren en casemanagers zorgen voor de complete begeleiding van uw personeel.

Breed inzetbaar

Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij in passende flexwerkers binnen verschillende sectoren.

Dagelijks zijn via ons ruim 700 flexwerkers aan de slag.

Wij ontzorgen

Vanaf uw aanvraag voor flexwerkers tot aan begeleiding van deze medewerkers op de werkvloer, wij ontzorgen u in het gehele traject. We verzorgen de werving en selectie, waarbij we flexwerkers zorgvuldig screenen. We regelen waar nodig in samenwerking met u de onboarding en begeleiding van de nieuwe flexwerker. Door middel van gesprekken en het verstrekken van de juiste informatie bereiden we de flexwerker optimaal voor op de eerste werkdag, zodat de flexwerker precies weet wat hij of zij kan verwachten en wat u als opdrachtgever van hem of haar mag verwachten.

Gedurende de inzet van onze flexwerkers heeft u geregeld contact met uw accountmanager of een aangestelde jobcoördinator. Als dat nodig is, zetten we collega's met specifieke vakkennis in, zoals casemanagers voor alle vraagstukken rondom ziekte en verzuim. Zo bouwen we aan een langdurige relatie met u en onze flexwerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor alles is er een oplossing en wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op, onze collega's helpen u graag verder.

Onze certificaten

NBBU
SNA
SNF

Een aantal van onze klanten