Waar wij voor staan

Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau

Onze visie

Wanneer wij naar de toekomst kijken, dan zien we een wereld waarin flexwerk veel meer betekent dan ’tijdelijk’. Omdat flexwerk in onze ogen symbool staat voor kansen, groei en relaties die een leven lang meegaan.

Onze missie

Deze wereld willen we realiseren, door grenzen weg te nemen voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Dat doen we door omstandigheden te scheppen waarin mensen zich zorgeloos, veilig, thuis en gewaardeerd voelen.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn 'drijvers van gedrag' en vertalen onze bedrijfscultuur. Het zijn pijlers die richting geven aan ons gedrag en hoe we omgaan met zowel onze flexwerkers als opdrachtgevers en leveranciers. De kernwaarden helpen ons keuzes te maken die bijdragen aan het realiseren van onze missie.

  • Vertrouw op betrouwbaar
  • Waardeer meer
  • Help harder
  • Investeer in samen
  • Regel het vooruit
  • Geniet van groei

Geschiedenis

Stef van Bladel werkte ooit in een krokettenfabriek. Al snel bleek dat deze fabriek niet optimaal kon draaien omdat men niet aan voldoende personeel kon komen. Het management heeft Stef destijds benaderd met de vraag: "kun jij dit voor ons oplossen?" Deze vraag heeft in 1998 geleid tot de oprichting van T&S Flexwerk door Ton & Stef (T&S). Vanuit de zolderkamer werden internationale arbeiders geworven, naar het werk gebracht en werden zij voorzien van huisvesting.

T&S Flexwerk groeide door, het kantoor verplaatste zich van de zolder naar een caravan en vestigde zich in 2005 in een kantoor in Waalwijk. De aanvragen namen toe, terwijl de werkloosheid in Spanje steeg. T&S zag hiermee kansen in de Spaanse markt en zo openden zij in 2007 een recruitmentkantoor in Madrid onder de naam TENS Holanda, dat vandaag de dag nog altijd actief is.

Sinds 2021 maakt T&S Flexwerk deel uit van Home of People. Home of People is het trotse moederbedrijf achter twee uitzendorganisaties: Uitzendbureau Solutions uit de Lier en T&S Flexwerk uit Waalwijk en een recruitmentkantoor TENS Holanda uit Madrid. Met inmiddels meer dan 30 interne medewerkers en 700+ flexwerkers, blijft T&S Flexwerk dagelijks groeien. In 2023 is T&S Flexwerk verhuisd naar een nieuw, groter en moderner kantoor aan de Industrieweg 30 in Waalwijk om haar opdrachtgevers en flexwerkers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Veel meer dan 'tijdelijk'

Ons werk bestaat uit en gaat over de ontwikkeling van mensen. Daar past het woord 'tijdelijk' wat ons betreft niet bij. Onze flexwerkers en onze opdrachtgevers zijn namelijk, net als wij, op zoek naar waarde die veel langduriger is. Naar groei, stabiliteit, ontwikkeling en succes die een leven lang mee gaan.

Door met deze bril naar ons werk te kijken, zien we nóg duidelijker wie we willen zijn en hoe we ons willen gedragen. Vandaar dat alle keuzes die wij maken erop gericht zijn om te bouwen aan relaties die voor altijd zijn. We zijn menselijk, oprecht betrokken en tonen aandacht en waardering voor onze omgeving.

Zo investeren we in groei en ontwikkeling waar onze flexwerkers, onze opdrachtgevers en wijzelf een leven lang plezier van hebben.

700 +
Flexibele medewerkers
40 +
Klanten
33
Collega's
98
Auto's

Onze certificaten

NBBU
SNA
SNF

Een aantal van onze opdrachtgevers

Ontmoet ons team

Met ruim 30 medewerkers staan wij klaar staan om zowel onze opdrachtgevers als onze flexwerkers te bedienen.

Ontmoet het hele team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met ons bureau, wij gaan kijken wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen.