Skip to content

THUIS IN UW WERKVELD.
VANZELFSPREKEND.

ONZE SECTOREN

T&S Flexwerk is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de logistiek, industrie, food en zorg. Wij slaan een brug tussen bedrijven die capaciteit nodig hebben en uitzendkrachten die de beschikbare werkzaamheden graag en vakbekwaam uitvoeren. Onze uitzendkrachten voldoen aan uw eisen wat betreft taalvaardigheid, opleiding en ervaring.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Heeft u personele vraagstukken uit sectoren buiten onze specialisatie, dan doen wij graag ons best u te helpen. Dit om ons aanbod te verbreden en onze werkgevers van nog specifiekere werknemers te kunnen voorzien.

T&S heeft jarenlang ervaring in de logistieke sector. Orderpickers, laders, lossers, heftruckchauffeurs en expeditiemedewerkers: onze flexkrachten staan voor u klaar.

Technisch personeel of productiepersoneel. De vraag is groot, het aanbod vaak klein. T&S is specialist in het invullen van vacatures in deze sector.

Food is hot. Dat betekent dat er ook veel vacatures in ontstaan, die vaak snel ingevuld moeten worden. Dan kunt u rekenen op de expertise van T&S.

T&S is trots op haar zusteronderneming Yomema, die op een innovatieve wijze de  personele uitdagingen in de zorgsector aangaat.