Skip to content

een duidelijke richting.
Vanzelfsprekend.

VISIE

De markt voor flexibele arbeidskrachten zal de komende decennia alleen maar groeien. Een aantal aspecten speelt daarbij een rol:

  • De bereidheid om eenvoudig werk uit te voeren neemt bij lokale arbeidskrachten steeds verder af
  • Volgens onderzoek hebben we in Nederland in 2050 1,3 miljoen arbeidsplaatsen die we niet regulier kunnen invullen als gevolg van vergrijzing en hoge opleidingsniveaus
(bron EU-research 2014)

Dit impliceert dat de behoefte aan arbeidsmigranten alleen maar groter zal worden. Helaas echter spelen de genoemde effecten voor de lokale (lees Nederlandse) arbeidsmarkt eveneens voor de markten (landen) van waaruit nu de meeste arbeidsmigranten worden geworven.

De uitzendbranche zal derhalve wereldwijd moeten gaan werven en selecteren om aan de komende behoefte te kunnen voldoen.

Kwaliteit van faciliteiten voor arbeidsmigranten, kwaliteit in samenwerking met inleners (klanten) en integrale bedrijfskwaliteit zullen een doorslaggevende rol spelen in het verkrijgen en behouden van marktaandeel.

MISSIE

T&S Flexwerk heeft als missie om haar dienstverlening te modelleren naar een meer dan nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers. Hiervoor is het Partnership Programma ontwikkeld, waarbij kwaliteit, zekerheid, flexibiliteit en gemak voor de klanten de uitgangspunten zijn voor intensieve samenwerking.

Strategische afstemming met de klant vooraf, gespecialiseerde HRM-kennis vanuit de uitzendbranche, expertise in recruitering, excellente uitvoering van planning, administratie en management en zeer uitgebreide evaluaties garanderen een solide basis voor een langdurige samenwerking met de klant.

De arbeidsmigranten zijn zowel medewerkers als onze collega’s. Als collega moeten we ze tevreden maken en houden, zodat ze positief gestemd de best mogelijke prestatie bij de inlenende klant leveren. Duidelijke contracten en afspraken, goede huisvesting, veilig transport, sociale evenementen en vriendelijke begeleiding zorgen ervoor dat de uitzendkrachten graag via T&S Flexwerk aan de slag gaan en willen blijven.

T&S Flexwerk, wij gaan verder in echt partnership met klant èn uitzendkracht! Vanzelfsprekend.