Onze werknemers zijn actief als:

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij neem dan gerust contact met ons op.

Onze uitzendkrachten zijn voor langere tijd inzetbaar. De gemiddelde periode dat iemand bij ons komt werken ligt tussen 9 en 12 maanden. Er zijn uitzendkrachten die al vanaf het eerste moment bij T&S Flexwerk werken (al meer dan 11 jaar).

De werkervaring en het opleidingsniveau wordt al gecontroleerd als een uitzendkracht zich aanmeldt bij een van de bureaus in Polen. Pas na deze controle komt de uitzendkracht naar Nederland. Naast werkervaring en opleidingsniveau kunnen ook tests afgenomen worden op het gebied van talenkennis, rijvaardigheid, kleurenblindheid, cijferblindheid, hand-oog coördinatie en het lezen van technische tekeningen.

Heel kort gezegd: de klant vraagt een uitzendkracht aan bij T&S Group. Deze vraag vullen wij meestal meteen in d.m.v. onze flexibele groep met mensen die per direct beschikbaar zijn. Gaat het om een specifieke vraag of een grote groep mensen, dan zet T&S Group de vraag uit bij één van haar eigen bureaus in Polen of Roemenië. Daar gaan ze aan de slag met de werving en selectie voor de aanvraag. Geïnteresseerden kunnen zich in Polen en Roemenië inschrijven en na goedkeuring zorgt T&S Group voor het vervoer naar Nederland.

De meeste mensen uit Polen spreken een beetje Duits en Engels. Zijn ze jonger dan 25 jaar dan hebben ze vaak wel Engels en/of Duits op school gehad. Om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan door miscommunicatie, heeft u als klant een vaste intercedent die zowel Pools als Nederlands spreekt. Bij eventuele vragen of problemen is deze intercedent vrijwel altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. Op de eerste werkdag gaat er een intercedent mee naar de werkplaats, zodat de werkinstructies ook in het Pools uitgelegd kunnen worden aan de uitzendkracht.

 

Ja, net zoals een Nederlandse uitzendkracht moet ook een Poolse uitzendkracht verzekerd zijn. T&S Group regelt dit voor hen. Daarnaast krijgen onze flexwerkers bij aankomst in Nederland een BSN/sofinummer en ING bankrekening.

Nee, T&S Group heeft er bewust voor gekozen om haar uitzendkrachten te huisvesten over meerdere huisvestingslocaties waarbij de woon-werkafstand maximaal 50 kilometer bedraagt.

Het is zo dat de uitzendkrachten de eerste 26 weken via de ABU verloond worden, daarna is het verplicht de uitzendkrachten via de CAO van het bedrijf dat de uitzendkrachten inleent te verlonen.

T&S Group is Nen-gecertificeerd met 0 non-conformiteiten tijdens de laatste Nen controle. Tevens stuurt T&S Group elke maand de verklaring van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst naar al haar relaties en bieden we de mogelijkheid om te werken met een zogenaamde G-rekening.

Nee, de Poolse flexwerkers krijgen hetzelfde uitbetaald als hun Nederlandse collega's. Doordat ze ook vervoer en huisvesting krijgen aangeboden lijkt het dat ze minder per uur overhouden. Dit is echter niet juist, de Poolse flexwerkers houden gemiddeld per maand meer over dan de Nederlanders omdat ze hier minder kosten hebben.

Ja dat kan, dit kan soms gunstiger zijn voor het tarief (bijv. CAO Glastuinbouw).

Ja. Via T&S College is het mogelijk dat de Poolse flexwerkers kosteloos Nederlandse les volgen.

No documents found.