Onze werknemers zijn actief als:

Vacature Allround (salaris)administrateur

Allround (salaris)administrateur,

 Zijn cijfers en analyses jou op het lijf geschreven? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zo ja, dan maken we graag kennis met jou!

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan vijftien jaar bemiddelt en begeleidt T&S arbeidskrachten uit onder andere Midden, Oost en Zuid-Europa op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit doen we op geheel eigen wijze!

Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk op industrieterrein Haven 7, inmiddels een logistieke “hotspot”. Midden tussen de bedrijvigheid opereert T&S door zuid en midden Nederland.

Wij zoeken een gedreven (salaris)administrateur (minimaal 32 uur per week). Je komt te werken in een  jong en dynamische organisatie. De afdeling Finance en Control bestaat uit een 5-tal collega’s.

Als allround (salaris) administrateur ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk verzorgen en bewaken van de salarisadministraties. Verder behoort tot je takenpakket het dagelijks boeken en verwerken van kas, banktransacties en inkoopfacturen. Daarnaast is  het verzorgen van de periodieke aangiften loon- en omzetbelasting een van je taken.

Aantoonbare ervaring met salarisadministratie vinden wij zeer belangrijk omdat wij (natuurlijk) een HR bedrijf zijn. 

Voor deze functie zoeken wij iemand die toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en een gerichte financiële opleiding. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zelfstandig, accuraat en betrouwbaar. Ervaring met Exact, salarisadministratie en Excel is vereist.

Wij bieden, een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een leuk team en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij zien jouw sollicitatie, bestaande uit motivatiebrief en CV, dan ook graag tegemoet via de mail naar Patrick Engel, patrick@tensflexwerk.nl en Coen de Klerk, coen@tensflexwerk.nl

Voor meer informatie over onze organisatie, verwijzen we je graag naar onze website: www.tensflexwerk.nl

No documents found.