Onze werknemers zijn actief als:

Vacature Allround administrateur (M/V)

Allround administrateur (M/V)

Zijn cijfers en analyses jou op het lijf geschreven? Vertaal jij ze voor jouw collega’s in heldere, begrijpelijke informatie? Zo ja, dan maken we graag kennis met jou!

 

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan vijftien jaar bemiddelt en begeleidt T&S arbeidskrachten uit onder andere Midden, Oost en Zuid-Europa op de Nederlandse arbeidsmarkt. En dit doen we op geheel eigen wijze!

 

Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk op het Haven 7 terrein, inmiddels een logistieke “hotspot”. Midden tussen de bedrijvigheid opereert ons kantoor door zuid en midden Nederland.

Wij zoeken een gedreven administrateur (minimaal 32 uur per week). Je komt te werken in een dynamische, familiaire organisatie op de F&C afdeling met een 5-tal collega’s.

 

Als administrateur ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk verzorgen en bewaken van de financieel-administratieve processen binnen de organisatie. Het is een allround functie. Zaken zoals verwerking van facturen, boeken van de bank, kas, doen van de fiscale aangiften horen daarbij, maar ook het verzorgen van (interne) controles.

 

Affiniteit met salarisadministratie vinden wij zeer belangrijk omdat wij natuurlijk een HR bedrijf zijn.  Het voorbereiden van rapportages (week-, periode-, jaarcijfers) en andere managementinformatie alsmede deelname aan interne (verbeter)projecten behoort mede tot jouw taken.

 

Voor deze functie zoeken wij iemand die toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en een financiële opleiding afgerond. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zelfstandig, analytisch ingesteld, accuraat en betrouwbaar. Ervaring met Exact, salarisadministratie en Excel is een pre.

 

Wij bieden, een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuk team. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Wij zien jouw sollicitatie dan ook graag tegemoet via de mail naar Patrick Engel, patrick@tensflexwerk.nl en Coen de Klerk, coen@tensflexwerk.nl

Voor meer informatie over onze organisatie, verwijzen we je graag naar onze website: www.tensflexwerk.nl

No documents found.