Our flexworkers

Uitreiking T&S Plus+ awards

Op donderdag 22 september 2011 zijn de eerste T&S Plus+ awards uitgereikt. Bij King Cuisine in Udenhout zijn de prestaties en inzet van Magdalena Jamka opgevallen, hierdoor heeft zij de allereerste 'Flexworker of the month' award in ontvangst mogen nemen. Onder het toeziende oog van haar Teamleader Peter kreeg zij de award uitgereikt door Helm Cornelissen.

Zo werden in de categorie ' Clean House' diverse awards uitgereikt bij King Cuisine in Udenhout en Tilburg aan Dominika Tomaszowska, Artur Tomaszowska, Marek Eichberger en Kantarzyna Siwiaszczyk. Zij wisten aan alle eisen te voldoen van de Clean House voorwaarden en sleepten deze erkenning in de wacht.

Ook bij Syncreon in Waalwijk sprongen er twee flexwerkers bovenuit door hun betrokkenheid bij de organisatie en ook zij ontvingen de Flexworker of the month' award uit handen van Helm Cornelissen. Op het grote kerstfeest op 17 december waar alle flexwerkers voor worden uitgenodigd zullen onder de flexwerkers die in het bezit zijn van twee of meer awards kans maken op een verzorgde reis naar Spanje.