Onze werknemers zijn actief als:

Over T&S Flexwerk

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan vijftien jaar bemiddelt en begeleidt T&S arbeidskrachten uit onder andere Midden, Oost en Zuid-Europa op de Nederlandse arbeidsmarkt. En dit doen we op geheel eigen wijze! T&S is specialist in de volgende branches:

   Logistiek  -  Voeding  -  Industrie  -  Zorg

Dagelijks zijn er via T&S zo’n 750 uitzendkrachten aan het werk. Onder andere als orderpicker, logistiek medewerker of heftruckchauffeur.

Tekort in uw arbeidscapaciteit? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

T&S Group is in 1999 opgericht door Ton Evers en Stef van Bladel. Toen Nederland eind jaren ’90 voor het eerst te maken kreeg met een tekort aan arbeidskrachten, zagen Ton en Stef een gat in de markt. Met deze innovatieve visie op de arbeidsmarkt van toen stortten zij zich met volle overgave in deze branche. Al snel werden de eerste Poolse arbeidskrachten bij een grote snackproducent in Tilburg geplaatst. Dit was het begin van een bijzondere organisatie in arbeidsbemiddeling en flexwerk. T&S onderscheidt zich op vele fronten van de haar concurrenten. Lees meer over onze werkwijze.

No documents found.