Over T&S Care

T&S Care werft en selecteert Europees zorgpersoneel en beweegt flexibel mee met het marktaanbod binnen heel Europa. Dat is de kracht van T&S Care! 

 

Think global, act local: 


Een flexibele arbeidsmarkt met veel onderlinge migratie is een van de pijlers van een gemeenschappelijke Europese markt. Het idee dat we steeds meer richting een Europese arbeidsmarkt gaan is actueler dan ooit. Een gunstige ontwikkeling voor werkgevers en werknemers. Mobiliteit zal in de toekomst binnen Europa alleen maar toenemen.

 

Onze oplossing:


Het personeelstekort in de gezondheidzorg is een uitdaging waar Nederland het komende decennium voor staat. Met T&S Care bieden wij de oplossing door buitenlands zorgpersoneel in te zetten op de Nederlandse arbeidsmarkt. T&S Care biedt een oplossing om het nijpende tekort in de gezondheidszorg aan te pakken. Buitenlandse Young Professionals worden in het "NL-Proof " opleidingstraject voor de Nederlandse arbeidsmarkt klaargestoomd.


Opleidingstraject:


Het "NL-Proof" opleidings programma is een intensieve opleiding in het land van herkomst dat in samenwerking met strategische partners is ontwikkeld. In dit traject volgen de zorgmedewerkers een intensieve Nederlandse taaltraining (B1 niveau), maken ze kennis met de Nederlandse cultuur en worden zij getoetst op praktijk skills. T&S Care verkiest kwaliteit boven het snel invullen van de vacature.

 

Selectieprocedure:


T&S Care hanteert een uitgebreide en strenge selectie procedure waarin de focus ligt op kennis, attitude, diploma's en werkervaring.  In dit traject is de opdrachtgever vanaf het eerste moment betrokken. T&S Care ontzorgt de klant maar ook het zorgpersoneel. T&S Care zorgt dat alle documenten in orde zijn om aan de slag te gaan in Nederland. Na aankomst in Nederland gaat de begeleiding van het zorgpersoneel door. T&S Care zorgt voor huisvesting, integratie en sociale begeleiding voor het zorgpersoneel.

 

 ‘Kwaliteit door aandacht’ dat is ons motto!