Onze werknemers zijn actief als:

MVO

T&S Group kiest ervoor een betrokken organisatie te zijn waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid bijdragen aan een stabiele en sterke economie. T&S Group streeft ernaar om deze boodschap in alle aspecten binnen de organisatie uit te dragen. Voorbeelden hiervan zijn:

Hoofdkantoor
Voor de bouw van ons nieuwe kantoorpand zijn enkel duurzame materialen gebruikt, zoals hoog isolerend glas en diverse soorten natuursteen. Onze focus op energiebesparing komt o.a. tot uiting in de daglichtafhankelijke verlichting, het ecolette systeem; toiletgroepen die regenwater gebruiken om door te spoelen en bewegingsgevoelige lichtsensoren. Deze maatregelen zorgen voor een aanzienlijke reductie in energielasten en T&S Group toont hiermee aan zich te laten inspireren door de ‘groene’ gedachte.

Groen wagenpark
T&S heeft de beschikking over een eigen wagenpark met auto’s en personenbusjes. Onze auto’s zijn stuk voor stuk energiezuinig. Voor een optimaal en zuinig resultaat krijgen al onze flexwerkers een training ‘Groen rijden’ aan het T&S College.

No documents found.