Onze werknemers zijn actief als:

Logistiek medewerker

Bent u op zoek naar een ervaren en gekwalificeerde logistiek medewerker? T&S Group heeft in totaliteit meer dan 750 uitzendkrachten werken. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Met een logistiek medewerker via T&S Group valt alles op zijn plek.

De logistieke branche is altijd in beweging. De vraag naar een goede en betrouwbare logistiek medewerker groeit nog met dag. T&S Group heeft een ruime ervaring in het uitzenden van een logistiek medewerker. Of het nu gaat om een orderpicker, een heftruckchauffeur, een expeditiemedewerker of een lader/losser, bij ons kunt u altijd terecht.

Bent u op zoek naar een tijdelijke logistiek medewerker in uw warehouse, magazijn of distributiecentrum? T&S Group biedt u flexibele arbeid, op uw specifieke wensen en eisen afgestemd. Wij staan garant voor snelle beschikbaarheid: 7 dagen per week, 24 uur per dag, tijdig en op de juiste plek.

T&S Group maakt gebruik van arbeidskrachten uit Oost- en Midden- Europese landen (Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië). Zij staan bekend om hun inzet, instelling en no-nonsense mentaliteit. Heeft u vragen over de inzet van een logistiek medewerker via T&S Group? Kijk op onze website of neem telefonisch contact op via Tel   +31 (0) 416 34 70 11.

No documents found.