Onze werknemers zijn actief als:

Logistiek

De logistieke branche is altijd in beweging. De vraag naar goed en betrouwbaar logistiek personeel wordt met de dag groter. T&S heeft ruimschoots ervaring in de logistiek. Dagelijks zijn onze mensen aan het werk als onder andere orderpicker, lader/losser, heftruckchauffeur of expeditiemedewerker.

Bent u op zoek naar tijdelijke mankracht in uw magazijn, distributiecentrum of warehouse? T&S biedt u flexibele arbeid afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Wij staan garant voor snelle beschikbaarheid: 7 dagen per week, 24 uur per dag, tijdig en op de juiste plek.

T&S werkt met personeel uit Midden- en Oost- Europese landen (Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenie). Zij staan bekend om hun inzet, instelling en no-nonsense mentaliteit. Meer weten over onze werkwijze of laat u terug bellen door onze intercedenten.


Naast logistiek personeel biedt T&S Group ook industrieel personeel, personeel in de zorg en personeel voor de voedingsmiddelenbranche.

Wij en T&S-Group

Markwin van Halder vertelt

Wij maken gebruik van de flexkrachten T&S Group. Het zijn gemotiveerde, harde werkers.

Markwin van Halder vertelt

lees meer >>

Voor diverse handmatige werkzaamheden maken wij gebruik van de flexkrachten T&S Group. Wij zijn erg tevreden over de uitzendkrachten die we van T&S aangeboden krijgen. Het zijn gemotiveerde, harde werkers. De samenwerking en communicatie verloopt prettig en soepel. Regelmatig komt onze contact persoon langs om te kijken hoe het gaat en of wij tevreden zijn. Hierdoor kan tijdig en snel worden bijgestuurd. In onze branche hebben we te maken met piek seizoenen en veel losse opdrachten. Als dit allemaal samenvalt hebben we soms te maken met ondercapaciteit. Zaak is dat er dan direct en snel mankracht ingezet dient te worden. De flexibiliteit van T&S is dan ideaal voor ons, er kan heel gemakkelijk op- en afgeschakeld worden. T&S stelt ons hierin nooit teleur!

Markwin van Halder
Van Halder labels & packaging