Onze werknemers zijn actief als:

Industrie

In de industriebranche wordt hard gewerkt. Dat is arbeidskrachten uit Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië op het lijf geschreven. T&S is specialist in het uitzenden van arbeiders in de bouw- en metaalindustrie. Ervaren werknemers zoals lassers, bankwerkers en montagemedewerkers.

Bent u op zoek naar tijdelijke flexwerkers in uw bouw- of metaalbedrijf? T&S biedt u flexibele arbeid op dagelijkse basis afgestemd op uw wensen- en eisenpakket. Wij garanderen snelle beschikbaarheid: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

T&S werkt met personeel uit Midden- en Oost- Europese landen. Zij staan bekend om hun inzet en hands-on mentaliteit, pakken alles aan en zijn zelden ziek. Meer weten over onze arbeidskrachten of werkwijze? Ga naar werkwijze of neem contact met ons op.

Naast industrieel personeel biedt T&S Group ook personeel voor de voedingsmiddelen industrie, personeel in de zorgsector en logistiek personeel.

Wij en T&S-Group

Markwin van Halder vertelt

Wij maken gebruik van de flexkrachten T&S Group. Het zijn gemotiveerde, harde werkers.

Markwin van Halder vertelt

lees meer >>

Voor diverse handmatige werkzaamheden maken wij gebruik van de flexkrachten T&S Group. Wij zijn erg tevreden over de uitzendkrachten die we van T&S aangeboden krijgen. Het zijn gemotiveerde, harde werkers. De samenwerking en communicatie verloopt prettig en soepel. Regelmatig komt onze contact persoon langs om te kijken hoe het gaat en of wij tevreden zijn. Hierdoor kan tijdig en snel worden bijgestuurd. In onze branche hebben we te maken met piek seizoenen en veel losse opdrachten. Als dit allemaal samenvalt hebben we soms te maken met ondercapaciteit. Zaak is dat er dan direct en snel mankracht ingezet dient te worden. De flexibiliteit van T&S is dan ideaal voor ons, er kan heel gemakkelijk op- en afgeschakeld worden. T&S stelt ons hierin nooit teleur!

Markwin van Halder
Van Halder labels & packaging