Onze werknemers zijn actief als:

Voeding

In de voedingsmiddelenindustrie worden levensmiddelen volgens strenge veiligheidsnormen verwerkt. Secuur personeel is daarom van groot belang. T&S bemiddelt in tijdelijk personeel voor de foodbranche. Bijvoorbeeld voor koek- en banketfabrieken of snoepfabrieken.

Bent u op zoek naar tijdelijke arbeidskrachten voor uw voedingsmiddelen bedrijf? T&S beschikt over een groot bestand vakbekwame uitzendkrachten uit Midden- en Oost-Europa (Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië). Onze medewerkers worden uitgebreid -in hun eigen taal- voorgelicht over onder andere de HACCP-regels die gangbaar zijn op uw werkvloer.

T&S biedt u flexibele arbeid die op dagelijkse basis afgestemd is op uw specifieke wensen en eisen. Wij garanderen snelle beschikbaarheid: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Meer weten over onze arbeidskrachten of werkwijze? Ga naar werkwijze of neem contact met ons op.


Naast personeel voor de voedingsmiddelenbranche biedt T&S Group ook industrieel personeel, personeel in de zorgsector en logistiek personeel.

Wij en T&S-groep

Tino Appels vertelt

T&S Group laat keer op keer merken onze organisatie perfect in te schatten en voelt onze werkwijze en manier van denken feilloos aan.

Tino Appels vertelt

lees meer >>

T&S Group laat keer op keer merken onze organisatie perfect in te schatten en voelt onze werkwijze en manier van denken feilloos aan. Dankzij de korte communicatielijnen spelen ze op flexibele wijze in op onze personele invulling en kenmerkend hierbij is de no-nonsense mentaliteit waarmee T&S Group te werk gaat.
Doordat wij kunnen lezen en schrijven met T&S Group kunnen wij een uitstekende service verlenen aan onze klanten .We kunnen onze deadlines halen omdat T&S snel schakelt en zorgt voor de gewenste hoeveelheid extra arbeidskrachten!
 
Tino Appels, Directeur Riwo Transport