Zorg

T&S Care werft en selecteert Europees zorgpersoneel. Door onze Pan-Europese samenwerkingen en kantoren in 8 landen hebben wij beschikking over een groot netwerk en kennis van de internationale arbeidsmarkt. Onze inzichten in opleidingssystemen en samenwerkingen met Europese universiteiten , hebben geresulteerd in een op maat gemaakte opleiding voor het Nederlandse zorgsysteem. 


T&S Care heeft een uniek traject ontwikkeld wat capaciteitsproblemen van uw zorginstelling oplost.

Kwaliteit, een goede opleiding en beheersing van de Nederlandse taal staat boven het snel invullen van de vacatures. Wij geloven in parterships en willen onze filosofie naadloos afstemmen op uw eigen HR beleid.

Zo kunt u zich bezig houden met uw eigen visie, en zorgen wij voor geschoolde en gekwalificeerde zorgmedewerkers.

 

In het wervingstraject selecteren we op zorg attitude, diploma's en werkervaring. We controleren diploma's op gelijkheid  bij lokale instanties die toezien op juistheid van diploma’s en die een te vergelijken registratiesysteem als BIG hanteren.

T&S Care investeert in deze groep mensen door te zorgen voor de Nederlandstalige opleiding en overige kosten tijdens deze periode. De opleiding Nederlands vindt plaats in het land van herkomst. Als de zorgmedewerkers in Nederland aan de slag zijn krijgen ze intensieve ondersteuning en begeleiding zowel op de werkvloer als daarbuiten. Hierdoor voelt de buitenlandse medewerker zich thuis in Nederland. De medewerkers volgen na werktijd extra Nederlandse lessen.

 

Onze klanten geven aan dat de toewijding en inzet kenmerkend is voor  de buitenlandse verpleegkundigen. Zorgen zit nog echt in het DNA van deze gemotiveerde groep mensen.

 

  ‘Kwaliteit door aandacht’ dat is ons motto!